Mon - Fri 9:00 am - 5:00 pm    |    Sat 11:00 am - 2:00 pm    |    Sunday CLOSED

Πώληση ακινήτου Τριώροφη Κατοικία Χώρα Νάξος

Πώληση ακινήτου (Κατοικία)

 

Τριώροφο ακίνητο 215τμ, χτισμένο σε κτήμα 1000τ.μ., το 2008, πλήρως συντηρημένο και επιπλωμένο, το οποίο έχει κατοικηθεί ελάχιστα από την κατασκευή του έως σήμερα.

          Τα ακίνητο αποτελείται (α) από όροφο δύο μεγάλων δωματίων με WC/μπάνιο και Jacuzzi (β) ενιαίο living room με κεντρικό αμφίπλευρο τζάκι και wc/μπάνιο στον κεντρικό όροφο και (γ) άρτια οργανωμένη κουζίνα με μεγάλη τραπεζαρία, καθώς και ξενώνα με δίκλινο κρεβάτι και wc/μπάνιο στο ισόγειο.

          Το οικόπεδο είναι χτισμένο με λιθόκτιστες πεζούλες σε          6 επίπεδα, κατάφυτα με αμπελώνα, κηπευτικά, δένδρα και καλλωπιστικά φυτά. Φέρει κύρια πόρτα και ηλεκτρική γκαραζόπορτα. Είναι αυτοτελές, αυτόνομο και ανεξάρτητο από όμορα κτίσματα.

          Κάθε όροφος έχει βεράντες με απεριόριστη θέα (Μύκονος,Ρήνεια,Τήνος,Σύρος,Πάρος,Σίκινος,Φολέγανδρος)  και φυσικά προς το κάστρο, την Πορτάρα και το λιμάνι της Νάξου.

          Βρίσκεται στη θέση Μονής Αγίου Ι. Χρυσοστόμου (Παραδείσια ) της Χώρας Νάξου, σε υψόμετρο 70μ. και σε απόσταση 1400μ. από τον κεντρικό προβλήτα του λιμανιού.

          Εσωτερικά, τα πατώματα των 2 ορόφων είναι επενδεδυμένα με ψημένο ξύλο iroco, οι δε λοιποί χώροι με Ιταλικά πλακάκια.

          Το ακίνητο έχει 2 δεξαμενές νερού, η μία εξ’αυτών, η μεγάλη, χρησιμοποιείται ως κάβα/αποθήκη. Έχει συνδέσεις με δίκτυα νερού, ηλεκτρικού, τηλεφώνου και διαδυκτίου.

          Το ακίνητο θερμαίνεται με κεντρικό σύστημα θέρμανσης (πετρελαίου) και ψύχεται (αν χρειαστεί) με τρία ηλεκτρικά κλιματιστικά. Είναι πολλαπλά μονωμένο, όλα δε τα κουφώματα έχουν σύγχρονα συστήματα διπλής μόνωσης και ασφαλείας καθώς και ενσωματομένες σίτες για έντομα.

Το ακίνητο έχει εξωτερικά και εσωτερικά, κλιμακοστάσια και ανελκυστήρα (ανσασέρ), ο οποίος συνδέει και τους τρεις ορόφους εσωτερικά.

          Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Οι όροφοι με έπιπλα, ντουλάπες, κουρτίνες κ.λπ., εξαιρετικής ποιότητος, με συστήματα Τ/Φ και Τ/V και δυο αποθήκες παραπλεύρως της κουζίνας.

          Εάν δεν χρησιμοποιηθεί ως ενιαία κατοικία, μπορεί μέσω Air BNB, να υποδιαιρεθεί σε 3-5 ανεξάρτητους χώρους με χωριστές εισόδους, με πολύ μικρές μετατροπές.

          Είναι λειτουργικά ετοιμοπαράδοτο, πλήρως επιπλωμένο ή χωρίς έπιπλα.

 

Κύλιση προς τα επάνω